|
| Author |
Message |
AceMan
Site Admin

| Location: Dąbrowa Górnicza |
|
|
| 6.02.2010, 20:19 |
 |
 |
Arczi
Moderator

|
|
|
Pure ART. Respect.
Przyczepię się jednak - jak zawsze - do strony technicznej. Znowu avi, znowu xvid i ogromna pojemność. H264 miałabyś dokładnie taką samą jakość, a klip zajmowałby pewnie o jakieś 40mb mniej. O jakości audio wypowie się Ejsik pewnie, jak wróci z Wawy.
Pomijając jednak te pierdółki, bardzo podoba mi się Twój sposób montażu, klimat jaki wytwarzasz w swoich pracach:).
| 6.02.2010, 20:22 |
|
 |
Emila145

|
|
|
Nadal pracuje nad problemem formatu ^^;
i dziękuję bardzo.
|
|
| 6.02.2010, 22:35 |
|
 |
Michael

| Location: Kraina mlekiem i miodem płynąca :O |
|
|
|
noo do robienia mp4 jest też kilka progsów jakby nieszlo z konolką ;)
Co do klipu fajna rzecz D: trochę tylko mnie zastanawia efekt zwarpowania obrazu w 2-3 miejscach czy takie zagięcie było planowane? bo trochę dziwnie to wyglądało ;o tho to detal.
_________________ tl;dr |
|
| 6.02.2010, 23:28 |
|
 |
CwaniakJohny

|
|
|
Zdecydowanie nie spodziewalem sie czegos tak ciekawego.
Po obejrzeniu 30 sek bylem w niebo wziety, wcisnelem stop i szybko postanowilem przeczytac opis(bo zapomnialem wczesniej) niestety opis skromniutki.
Ok czas na obejrzenie reszty clipu.
Ogladam ogladam i pah, pan w okularan (jedyny amv jaki wczesniej widzialem z tym gosciem to Nostromowy, wiec odrazu lol i mi sie popsul klimat).
Ale to pewnie tylko moj problem
Przepiekny poczatek amv (do okolo 30sek) pozniej jednak Twoja prace z czasem slabnie w moich oczach.
Ostatnio bardzo mi sie podobaja clipy ktore posiadaja klimat jaki zawarlas w swojej pracy.
Zdecydowany plus za oryginalnosc i duzy za wykonanie.
Bardzo ciekawa praca.
|
|
| 7.02.2010, 5:45 |
|
 |
Slova

|
|
|
O tak, przednie, widziałem w zeszłym tygodniu na YT. Musze przyznać, że subskrypcja twojego kanału mi się bardzo opłaciła w ostatnim czasie ; )
_________________ Nieugięty Twórca Teledysków Dawn of War |
|
| 7.02.2010, 12:29 |
|
 |
Peggy

|
|
|
Bardzo przypadł mi do gustu klimat i budowanie napięcia. Trochę się zawiodłam końcówką. Wydaje się, że zaraz nastąpi jakiś kulminacyjny moment a tu koniec.
| 7.02.2010, 13:37 |
|
 |
Przemoc

|
|
|
Na wstępie zwrócę uwagę, że przeszkadza trochę rażący błąd: w 0m13s powinno być AS zamiast IS.
Ja się wyłamię i powiem, że mi jakoś nie podeszła ta AMV-ka. Tzn. wizualnie bardzo fajna, ale brakuje czegoś więcej. Po interesującym początku z każdą kolejną dekasekundą mam wrażenie oglądania jakiegoś zapętlenia (w sferze przedstawianych "widoków", ale nie że literalnie się powtarzają). Nie wiem czy świadomie i celowo, ale wyszła trochę taka praca w duchu (czy też w anty-duchu jak kto woli) 3M. W zasadzie jest więc na swój sposób ciekawa, ale bez ochów i achów.
Potencjał na oryginalne klipy masz, więc twórz dalej i nieustannie doskonal swój przekaz artystyczny.
|
|
| 7.02.2010, 17:35 |
|
 |
-Heero-

|
|
|
Artystycznie boskie uczta dla oka genialnie zmontowane.
Ale mnie tez nie podoba sie ten pan, sorka
I troche szkoda ze nie ma zadnego grand finale
Ale czekam z niecierpliwoscia na nastepne Bo ten klipek to miod !
|
|
| 8.02.2010, 10:58 |
|
 |
AceMan
Site Admin

| Location: Dąbrowa Górnicza |
|
|
|
No i to jest to co lubię :) Świetny klip, genialny klimat (szczególnie początek), montaż, pomysły (napisy ♥).
Z pomniejszych błędów:
- ok. 0:50 na moment kuleje montaż (sposób zmiany scen z Genius Party odbiega od całego klipu i jest lekko niezgrany)
- nie ma takiego słowa jak "peoples" :)
- zbyt nagle się zaczyna (jakiś mały fade-in mile widziany)
- ...jakość audio ;) Chociaż jak na 64kbps, ku mojemu ździwieniu, nie jest aż tak źle
 |
 |
Nadal pracuje nad problemem formatu ^^; |
To naprawdę nie jest takie trudne. Jeśli ciągle masz problemy, to przed rozpoczęciem montażu poradź się kogoś (np. mnie! :D) jak ustawić parametry projektu a po skończeniu montażu - jak go wyrenderować.
Jeśli masz jeszcze projekt tego klipu (podejrzewam, że nie) to daj znać, zrobi się z niego ładną mp4 (i podmieni audio na HQ ;))
| 8.02.2010, 11:23 |
 |
 |
osin90

| Location: Suwałki i okolice |
|
|
|
Mi się podobało choć jakiejś specjalnej akcji, emocji czy wątku to nie było, ale montaż bez zarzutów, wszystko dopasowane i jest git 
|
|
| 8.02.2010, 18:26 |
|
 |
Schen

|
|
|
Hmmm, świetny montaż :0 Klip wizualnie prezentuje się znakomicie. Jakoś specjalnie co prawda mnie nie urzekł pod innymi względami, ani w sumie pewnie nie będę zbyt często do niego wracał, ale wygląda świetnie - to przyznaję bez żadnych ogródek 
_________________ "Jak wiele jeszcze krwi trzeba będzie przelać, nim to się skończy? A może to moja krew tym razem wsiąknie w tę ziemię...?"
"...Nie ma zwycięzców ani przegranych. Jeśli nie odejdziemy stąd żywi nic się już nie zacznie... Nic..." |
|
| 21.02.2010, 17:33 |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
| | |
|
© by AMV.com.pl. All rights reserved. Code & Design: AceMan, logo by: WiluS