| Author |
Message |
AceMan
Site Admin

| Location: Dąbrowa Górnicza |
|
|
|
Po wielu długotrwałych i ciężkich bojach wzory na koszulki są nareszcie gotowe, przystępujemy więc do zbierania zamówień :)
Dla przypomnienia, koszulki prezentują się następująco:
http://imgv6.com/?v=ftp2lmdosn.1
(między com a pl są jeszcze kropki :))
Ogromne podziękowania dla Snear'a, autora wzoru, oraz JCD, który to udzielił fachowej pomocy w krytycznym momencie ;)
Szczegóły dot. zamówień w pierwszym komentarzu tego newsa.
| 2.12.2009, 19:29 |
 |
 |
AceMan
Site Admin

|
|
|
Scenariusz jest prosty - piszecie post, w którym podajecie następujące informacje:
- ilość koszulek
- rozmiary koszulek
- nicki, które mają się znaleźć na wzorze
Następnie dokonujecie przelewu na kwotę 35 zł per koszulka + 7 zł (wysyłka).
Czyli w przypadku jednej koszulki 42 zł, w przypadku dwóch = 77 zł i tak dalej. Można to określić wzorem 7 + (x * 35) gdzie x jest liczbą koszulek :P
Konto:
Jakub Szeląg
95 1140 2004 0000 3602 3456 9676
Tytułem: Koszulka AMVcp
Jak zbiorę wszystkie wpłaty składam zamówienie, czekam na realizację a potem wam wszystkim rozsyłam ;)
Questions?
| 2.12.2009, 19:29 |
 |
 |
Schen

|
|
|
Ja mam pytanie, ja. Do kiedy można składać zamówienia?
_________________ "Jak wiele jeszcze krwi trzeba będzie przelać, nim to się skończy? A może to moja krew tym razem wsiąknie w tę ziemię...?"
"...Nie ma zwycięzców ani przegranych. Jeśli nie odejdziemy stąd żywi nic się już nie zacznie... Nic..." |
|
| 2.12.2009, 19:59 |
|
 |
AceMan
Site Admin

|
|
|
Zastanawiałem się czy określać jakiś termin. Zdaję sobie sprawę, że niektóre osoby mogą np. być w stanie zamówić po 6-tym albo po gwiazdce. Myślę że najlepiej będzie jak po prostu każdy napisze kiedy by mógł zrobić przelew i się jakoś dogadamy ;)
| 2.12.2009, 21:44 |
 |
 |
Arczi
Moderator

|
|
|
Ok, ja do tygodnia się odezwę na priva z wszystkimi informacjami.
| 2.12.2009, 22:45 |
|
 |
Meysher

|
|
|
Ja również jakoś do końca tygodnia, ew. na początku nowego postaram się załatwić tą sprawę.
|
|
| 2.12.2009, 23:06 |
|
 |
Michael

| Location: Kraina mlekiem i miodem płynąca :O |
|
|
|
mhmm teraz? :p /bez większej różnicy ;d
_________________ tl;dr |
|
| 4.12.2009, 23:35 |
|
 |
Kosmit

|
|
|
Ja też będę chętny. Dam znać jeszcze.
|
|
| 5.12.2009, 1:34 |
|
 |
Oni88
| Location: Wilkowice/Bielsko-Biała |
|
|
|
ilość koszulek: jedna
rozmiar: XL
nicki: OnI
|
|
| 11.12.2009, 10:04 |
|
 |
AceMan
Site Admin

|
|
|
Ok, to może żebyśmy nie przeciągali tego w nieskończoność, ustalmy ostateczny termin na po-sylwestrze :) Jak tylko wrócę z Torunia w jednym kawałku składam zamówionko ;)
Zamówienie Kosmita i Oniego = potwierdzone (czyt. pieniążki doszły :))
| 11.12.2009, 12:40 |
 |
 |
AceMan
Site Admin

|
|
|
Update: Na razie jeszcze nie zamykam zamówień grupowych, ale prosiłbym o jakiś tydzień cierpliwości zanim je złożę - planuję przetestować wzór na jednej sztuce zanim zamówię dla wszystkich :)
| 4.01.2010, 20:26 |
 |
 |
Kosmit

|
|
|
Jak tam idzie z koszulkami?
|
|
| 17.01.2010, 20:32 |
|
 |
AceMan
Site Admin

|
|
|
Sorry że się nie odzywałem. Obecnie próbuję się skontaktować z inną firmą, najpopularniejszą w naszym kraju - koszulkowo.com
Dawno temu zamawiałem u nich koszulkę i nie byłem zadowolony (pomylili kolor wzoru i wykonali go niechlujnie), ale postanowiłem dać im drugą szansę. Niestety, jak na razie nie odpowiedzieli mi na zadane pytania a bez tego nawet nie próbuję. Dostałem odpowiedź (od automatu) że ktośtam jest na urlopie do 16-go. Jeśli więc na początku tego tygodnia nie otrzymam od nich żadnego sygnału - wracam do poprzedniej firmy (twojakoszulka.eu czyli INTERGRAF)
Dlaczego chcę spróbować z koszulkowo.com? Ponieważ mają o wiele lepszą jakość samych koszulek oraz wzorów (FLEX z dodatkiem FLOCKa). W Intergrafie za każdym razem otrzymuję inne modele koszulek (pewnie sprowadzają sobie to, co w danej chwili jest najtańsze ;)) no i ten cholerny etap zatwierdzania projektów mnie zaczyna męczyć... No ale z koszulkowem zaś nie można się skontaktować... masakra z tymi ludźmi, za co im płacą! ;)
Tak czy siak prosiłbym abyście się nie martwili - Wasze pieniążki czekają spokojnie aż wszystko dopnę na ostatni guzik, po prostu nie chcę abyście wydali $ na coś niedoskonałego. Bo jak coś robić, to porządnie, ot co!
| 17.01.2010, 21:24 |
 |
 |
Kosmit

|
|
|
Spoko, nie spieszy się. Po prostu chciałem wiedzieć na czym sytuacja stanęła.
|
|
| 17.01.2010, 21:57 |
|
 |
Oni88
| Location: Wilkowice/Bielsko-Biała |
|
|
|
To teraz ja... Jak tam sytuacja? 
|