Welcone on AMV.com.pl - the biggest polish AMV center!
Register or log in to get access to all features.
♦ Forum Menu
Search FAQ Memberlist Register Log in

♦ Site Menu
News Creators Videos
Koszulki AMV.com.pl - zamówienia
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » Newsy View previous topic
View next topic
Koszulki AMV.com.pl - zamówienia
Author Message
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Po wielu długotrwałych i ciężkich bojach wzory na koszulki są nareszcie gotowe, przystępujemy więc do zbierania zamówień :)

Dla przypomnienia, koszulki prezentują się następująco:
http://imgv6.com/?v=ftp2lmdosn.1

(między com a pl są jeszcze kropki :))

Ogromne podziękowania dla Snear'a, autora wzoru, oraz JCD, który to udzielił fachowej pomocy w krytycznym momencie ;)

Szczegóły dot. zamówień w pierwszym komentarzu tego newsa.

2.12.2009, 19:29 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Scenariusz jest prosty - piszecie post, w którym podajecie następujące informacje:

- ilość koszulek
- rozmiary koszulek
- nicki, które mają się znaleźć na wzorze

Następnie dokonujecie przelewu na kwotę 35 zł per koszulka + 7 zł (wysyłka).
Czyli w przypadku jednej koszulki 42 zł, w przypadku dwóch = 77 zł i tak dalej. Można to określić wzorem 7 + (x * 35) gdzie x jest liczbą koszulek :P

Konto:

Jakub Szeląg
95 1140 2004 0000 3602 3456 9676

Tytułem: Koszulka AMVcp

Jak zbiorę wszystkie wpłaty składam zamówienie, czekam na realizację a potem wam wszystkim rozsyłam ;)

Questions?

2.12.2009, 19:29 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
Schen

Reply with quote

Ja mam pytanie, ja. Do kiedy można składać zamówienia?

2.12.2009, 19:59 View user's profile Send private message 3561905
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Zastanawiałem się czy określać jakiś termin. Zdaję sobie sprawę, że niektóre osoby mogą np. być w stanie zamówić po 6-tym albo po gwiazdce. Myślę że najlepiej będzie jak po prostu każdy napisze kiedy by mógł zrobić przelew i się jakoś dogadamy ;)

2.12.2009, 21:44 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
Arczi
Moderator

Reply with quote

Ok, ja do tygodnia się odezwę na priva z wszystkimi informacjami.

2.12.2009, 22:45 View user's profile Send private message Send e-mail arczi-san@tlen.pl 2625275
Meysher

Reply with quote

Ja również jakoś do końca tygodnia, ew. na początku nowego postaram się załatwić tą sprawę.
2.12.2009, 23:06 View user's profile Send private message
Michael

Reply with quote

mhmm teraz? :p /bez większej różnicy ;d

4.12.2009, 23:35 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
Kosmit

Reply with quote

Ja też będę chętny. Dam znać jeszcze.
5.12.2009, 1:34 View user's profile Send private message 3695593
Oni88

Reply with quote

ilość koszulek: jedna
rozmiar: XL
nicki: OnI
11.12.2009, 10:04 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 15760194
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Ok, to może żebyśmy nie przeciągali tego w nieskończoność, ustalmy ostateczny termin na po-sylwestrze :) Jak tylko wrócę z Torunia w jednym kawałku składam zamówionko ;)

Zamówienie Kosmita i Oniego = potwierdzone (czyt. pieniążki doszły :))

11.12.2009, 12:40 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Update: Na razie jeszcze nie zamykam zamówień grupowych, ale prosiłbym o jakiś tydzień cierpliwości zanim je złożę - planuję przetestować wzór na jednej sztuce zanim zamówię dla wszystkich :)

4.01.2010, 20:26 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
Kosmit

Reply with quote

Jak tam idzie z koszulkami?
17.01.2010, 20:32 View user's profile Send private message 3695593
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Sorry że się nie odzywałem. Obecnie próbuję się skontaktować z inną firmą, najpopularniejszą w naszym kraju - koszulkowo.com

Dawno temu zamawiałem u nich koszulkę i nie byłem zadowolony (pomylili kolor wzoru i wykonali go niechlujnie), ale postanowiłem dać im drugą szansę. Niestety, jak na razie nie odpowiedzieli mi na zadane pytania a bez tego nawet nie próbuję. Dostałem odpowiedź (od automatu) że ktośtam jest na urlopie do 16-go. Jeśli więc na początku tego tygodnia nie otrzymam od nich żadnego sygnału - wracam do poprzedniej firmy (twojakoszulka.eu czyli INTERGRAF)

Dlaczego chcę spróbować z koszulkowo.com? Ponieważ mają o wiele lepszą jakość samych koszulek oraz wzorów (FLEX z dodatkiem FLOCKa). W Intergrafie za każdym razem otrzymuję inne modele koszulek (pewnie sprowadzają sobie to, co w danej chwili jest najtańsze ;)) no i ten cholerny etap zatwierdzania projektów mnie zaczyna męczyć... No ale z koszulkowem zaś nie można się skontaktować... masakra z tymi ludźmi, za co im płacą! ;)

Tak czy siak prosiłbym abyście się nie martwili - Wasze pieniążki czekają spokojnie aż wszystko dopnę na ostatni guzik, po prostu nie chcę abyście wydali $ na coś niedoskonałego. Bo jak coś robić, to porządnie, ot co!

17.01.2010, 21:24 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
Kosmit

Reply with quote

Spoko, nie spieszy się. Po prostu chciałem wiedzieć na czym sytuacja stanęła.
17.01.2010, 21:57 View user's profile Send private message 3695593
Oni88

Reply with quote

To teraz ja... Jak tam sytuacja? Smile
10.02.2010, 10:17 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website 15760194
Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » Newsy All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© by AMV.com.pl. All rights reserved.
Code & Design: AceMan, logo by: WiluS