Welcone on AMV.com.pl - the biggest polish AMV center!
Register or log in to get access to all features.
♦ Forum Menu
Search FAQ Memberlist Register Log in

♦ Site Menu
News Creators Videos
Zaproszenie na Grojkon
Goto page Previous  1, 2

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AMV.com.pl Forum Index » Newsy View previous topic
View next topic
Zaproszenie na Grojkon
Author Message
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Alt_z3 wrote:
czy amv room jest 24h/na dobe?

Gdzie przeczytałeś, że będzie AMV Room? Panel + 2 projekcje only, w sumie 3 godziny.

11.03.2010, 9:17 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
Hiniuial

Reply with quote

Jak patrzyłam na plan Grojkonu to nie będzie całodobówki, tylko dwie projekcje i panel - pewnie wszystko po godzinie jak znam życia Razz
A co do BB to mieszkam tu od pół roku i jest sympatycznie. Tylko zimno :] I z autobusu pod górkę mam, szlag... Na pomorzu jakieś bardziej ludzkie te górki były Razz Szkoły w której będzie konwent nie widziałam, ale z adresu sądząc to jest gdzieś w centrum, więc do dworca blisko, i do Cerefura po prowiant też. Ogólnie poza AMV i ogólnie animcowymi ataksjami zlot jest robiony z myślą o fantastach. Kto może niech przyjeżdża Razz Na trasie Szczecin - Poznań - Wrocław popyla InterRegio to można za trzy dychy dojechać jak się jest gdzieś stamtąd.
Im nas więcej tym weselej :]

AceMan, to jak powstaje AMV będziesz pokazywał na przykładzie? I jak tak - to na jakim programie?
No i ile czasu Ci dali Razz ?

11.03.2010, 13:53 View user's profile Send private message Visit poster's website 995188
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Hiniuial wrote:
AceMan, to jak powstaje AMV będziesz pokazywał na przykładzie? I jak tak - to na jakim programie?

A w sumie to nie wiem. Znając życie plan panelu sporządzę dzień przed, jeśli w ogóle ;)

Quote:
No i ile czasu Ci dali :P ?

Patrz post wyżej ;]

11.03.2010, 15:21 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
Hiniuial

Reply with quote

AceMan wrote:
Hiniuial wrote:

A w sumie to nie wiem. Znając życie plan panelu sporządzę dzień przed, jeśli w ogóle Wink

Profesjonalizm w każdym calu Razz

12.03.2010, 15:49 View user's profile Send private message Visit poster's website 995188
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AMV.com.pl Forum Index » Newsy All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© by AMV.com.pl. All rights reserved.
Code & Design: AceMan, logo by: WiluS