| Author |
Message |
AceMan
Site Admin

| Location: Dąbrowa Górnicza |
|
|
| 9.03.2010, 23:33 |
 |
 |
Peggy

|
|
|
Moja opinia będzie raczej subiektywna. Strasznie mi się podobało. Muzyka, dobór scen Ubawiłam się nieźle. Muszę przyznać, że to najlepszy prezent jaki dotąd dostałam ^^ Dziękuje Wam bardzo :*:*
| 10.03.2010, 0:13 |
|
 |
Crossfade

|
|
|
A moja opinia nie bedzie subiektywna a i tak powiem, że fajna inicjatywa i dobre wykonanie. Mi się podobało.
|
|
| 10.03.2010, 0:16 |
|
 |
chronek

|
|
|
Bardzo dobre wykonanie , ja tam nic nie moge dodać ...
|
|
| 10.03.2010, 0:38 |
|
 |
Hiniuial

|
|
|
Jak oglądałam to, jeszcze na YT to miałam takiego banana na twarzy... Naprawdę świetny klip... Gdyby nie to że już pytałam o to Schena, zapytała bym raz jeszcze - skąd żeście wzięli tą piosenkę
Pomysł wspaniały.
Niech się wypchają te wszystkie łajzy z tulipankami 
_________________ "Uczestniczył w gwałcie zbiorowym. Co prawda jako ofiara, ale gwałt to gwałt." |
|
| 10.03.2010, 13:16 |
|
 |
CwaniakJohny

|
|
|
Pomysl dosyc ciekawy i wykonanie trzyma poziom.
A teraz pytanie:
Czy tylko mi sie wydaje ze sam lyric tej piosenki(jak wykonanie ) jest beznadziejne.
Melodia zerznieta i dodane polskie slowa , mam tylko nadzieje ze to jest jakis joke(fun made) a nie prawdziwa piosenka(puszczana w radiu)
Oryginalna piosenka :"Katy Perry- I kissed a girl" jest o niebo lepsza.
Anyway.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.
|
|
| 10.03.2010, 15:21 |
|
 |
Michael

| Location: Kraina mlekiem i miodem płynąca :O |
|
|
|
właśnie się zastanawiałem skąd znam ta melodyjkę :> fufu
cóż klip jest w miarę ok pomysł fajny wykonanie może mogło byc troche lepsze ale detal spełnia swoja funkcje i tyle :d.
_________________ tl;dr |
|
| 10.03.2010, 15:42 |
|
 |
Peggy

|
|
|
 |
 |
Czy tylko mi sie wydaje ze sam lyric tej piosenki(jak wykonanie ) jest beznadziejne.
Melodia zerznieta i dodane polskie slowa , mam tylko nadzieje ze to jest jakis joke(fun made) a nie prawdziwa piosenka(puszczana w radiu) |
Piosenka stworzona na potrzeby programu Szymon Majewski Show.
| 10.03.2010, 22:27 |
|
 |
CwaniakJohny

|
|
|
 |
 |
Piosenka stworzona na potrzeby programu Szymon Majewski Show. |
Odzyskalem wiare w Polska scene muzyczna.
Thx Peg ;]
|
|
| 11.03.2010, 2:01 |
|
 |
Nindon

|
|
|
Na mój gust klip bawi i uczy :D
Odnośnie samej piosenki: Prawdą jest że słowa trochę nie pasują do muzyki, ale zawsze lepsza taka nuta niż jakieś disco polo ...
Dobór scen fantastyczny co daje piorunujący efekt + tzw. banan :)
|
|
| 11.03.2010, 23:22 |
|
 |
Slova

|
|
|
No i sobie przypomniałem jak ja feminizmu nienawidzę. I cały misterny nastrój dnia kobiet po tym klipie szlag trafił, bo wcześniej to byłem zdania, że ten jeden raz w roku goździk im się należy.
_________________ Nieugięty Twórca Teledysków Dawn of War |
|
| 11.03.2010, 23:36 |
|
 |
Arczi
Moderator

|
|
|
Trochę w tym racji jest, Slova. Ogólnie mnie również bardzo się podoba, ale mam równie mieszane uczucia, czy to na pewno pasuje na dzień kobiet.
| 12.03.2010, 1:15 |
|
 |
Sayco

| Location: W-ek City/Toruń |
|
|
|
Ja dużo do powiedzenia nie mam dobra inicjatywa i wykonanie biorac pod uwagę wszystkie okoliczności bardzo dobre

| 12.03.2010, 22:34 |
|
 |
Frezio

|
|
|
 |
 |
Trochę w tym racji jest, Slova. Ogólnie mnie również bardzo się podoba, ale mam równie mieszane uczucia, czy to na pewno pasuje na dzień kobiet. |
Hmm... czyli dziewczyny dostały nieodpowiedni prezent ? Wydawało mi się, że same adresatki były zeń zadowolone. Ponadto nie tylko one widziały klip, bowiem i siostrzyczki moje go wnet podłapały.
Kawałek ma wymowę raczej satyryczno-ironiczną. A że z okazji dnia kobiet, to od razu, że feministyczny? A gdybyśmy ze Schen'em użyli Kaliny Jędrusik - Bo we mnie jest seks też by miał taką wymowę? Przecież w głębi rzeczy traktuje o tym samym.
Wykonanie mogłoby być lepsze, da, o wiele lepsze. Wybaczcie dziewczęta potknięcia. Ale jak to bywa z klipami okazjonalnymi, tak było i tutaj Chociaż cały rok wiadomo, że święto jest 8 marca, to nikt nie wpadnie na pomysł prezentu w styczniu - stąd szybka jednodniowa decyzja i choć chęci spore, to na zegarku północ bije...
|
|
| 13.03.2010, 0:25 |
|
 |
Tafik93

|
|
|
Krótko zwięźle i na temat mimo że nie lubie polskich podkładów... Ten amv akurat przypadł mi do gustu xP
|
|
| 13.06.2010, 1:46 |
|
 |
|