Welcone on AMV.com.pl - the biggest polish AMV center!
Register or log in to get access to all features.
♦ Forum Menu
Search FAQ Memberlist Register Log in

♦ Site Menu
News Creators Videos
Schen - Dla Was

Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » Komentarze View previous topic
View next topic
Schen - Dla Was
Author Message
AceMan
Site Admin

Reply with quote

Strona klipu

9.03.2010, 23:33 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website lord_aceman 5144455 ICQ Number
Peggy

Reply with quote

Moja opinia będzie raczej subiektywna. Strasznie mi się podobało. Muzyka, dobór scen Very Happy Ubawiłam się nieźle. Muszę przyznać, że to najlepszy prezent jaki dotąd dostałam ^^ Dziękuje Wam bardzo :*:*

10.03.2010, 0:13 View user's profile Send private message
Crossfade

Reply with quote

A moja opinia nie bedzie subiektywna a i tak powiem, że fajna inicjatywa i dobre wykonanie. Mi się podobało.
10.03.2010, 0:16 View user's profile Send private message 5076063
chronek

Reply with quote

Bardzo dobre wykonanie , ja tam nic nie moge dodać ...
10.03.2010, 0:38 View user's profile Send private message Visit poster's website
Hiniuial

Reply with quote

Jak oglądałam to, jeszcze na YT to miałam takiego banana na twarzy... Naprawdę świetny klip... Gdyby nie to że już pytałam o to Schena, zapytała bym raz jeszcze - skąd żeście wzięli tą piosenkę Razz
Pomysł wspaniały.
Niech się wypchają te wszystkie łajzy z tulipankami Razz

10.03.2010, 13:16 View user's profile Send private message Visit poster's website 995188
CwaniakJohny

Reply with quote

Pomysl dosyc ciekawy i wykonanie trzyma poziom.

A teraz pytanie:
Czy tylko mi sie wydaje ze sam lyric tej piosenki(jak wykonanie ) jest beznadziejne.
Melodia zerznieta i dodane polskie slowa , mam tylko nadzieje ze to jest jakis joke(fun made) a nie prawdziwa piosenka(puszczana w radiu)
Oryginalna piosenka :"Katy Perry- I kissed a girl" jest o niebo lepsza.

Anyway.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.
10.03.2010, 15:21 View user's profile Send private message
Michael

Reply with quote

właśnie się zastanawiałem skąd znam ta melodyjkę :> fufu

cóż klip jest w miarę ok pomysł fajny wykonanie może mogło byc troche lepsze ale detal spełnia swoja funkcje i tyle :d.

10.03.2010, 15:42 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
Peggy

Reply with quote

Quote:
Czy tylko mi sie wydaje ze sam lyric tej piosenki(jak wykonanie ) jest beznadziejne.
Melodia zerznieta i dodane polskie slowa , mam tylko nadzieje ze to jest jakis joke(fun made) a nie prawdziwa piosenka(puszczana w radiu)
Piosenka stworzona na potrzeby programu Szymon Majewski Show.

10.03.2010, 22:27 View user's profile Send private message
CwaniakJohny

Reply with quote

Quote:
Piosenka stworzona na potrzeby programu Szymon Majewski Show.

Odzyskalem wiare w Polska scene muzyczna.
Thx Peg ;]
11.03.2010, 2:01 View user's profile Send private message
Nindon

Reply with quote

Na mój gust klip bawi i uczy :D
Odnośnie samej piosenki: Prawdą jest że słowa trochę nie pasują do muzyki, ale zawsze lepsza taka nuta niż jakieś disco polo ...
Dobór scen fantastyczny co daje piorunujący efekt + tzw. banan :)
11.03.2010, 23:22 View user's profile Send private message Send e-mail 8075932
Slova

Reply with quote

No i sobie przypomniałem jak ja feminizmu nienawidzę. I cały misterny nastrój dnia kobiet po tym klipie szlag trafił, bo wcześniej to byłem zdania, że ten jeden raz w roku goździk im się należy.

11.03.2010, 23:36 View user's profile Send private message Visit poster's website
Arczi
Moderator

Reply with quote

Trochę w tym racji jest, Slova. Ogólnie mnie również bardzo się podoba, ale mam równie mieszane uczucia, czy to na pewno pasuje na dzień kobiet.

12.03.2010, 1:15 View user's profile Send private message Send e-mail arczi-san@tlen.pl 2625275
Sayco

Reply with quote

Ja dużo do powiedzenia nie mam Smile dobra inicjatywa i wykonanie biorac pod uwagę wszystkie okoliczności bardzo dobre Very Happy

Smile

12.03.2010, 22:34 View user's profile Send private message Visit poster's website 4192526
Frezio

Reply with quote

Arczi wrote:
Trochę w tym racji jest, Slova. Ogólnie mnie również bardzo się podoba, ale mam równie mieszane uczucia, czy to na pewno pasuje na dzień kobiet.

Hmm... czyli dziewczyny dostały nieodpowiedni prezent Sad ? Wydawało mi się, że same adresatki były zeń zadowolone. Ponadto nie tylko one widziały klip, bowiem i siostrzyczki moje go wnet podłapały.
Kawałek ma wymowę raczej satyryczno-ironiczną. A że z okazji dnia kobiet, to od razu, że feministyczny? A gdybyśmy ze Schen'em użyli Kaliny Jędrusik - Bo we mnie jest seks też by miał taką wymowę? Przecież w głębi rzeczy traktuje o tym samym.

Wykonanie mogłoby być lepsze, da, o wiele lepsze. Wybaczcie dziewczęta potknięcia. Ale jak to bywa z klipami okazjonalnymi, tak było i tutaj Chociaż cały rok wiadomo, że święto jest 8 marca, to nikt nie wpadnie na pomysł prezentu w styczniu - stąd szybka jednodniowa decyzja i choć chęci spore, to na zegarku północ bije... Rolling Eyes
13.03.2010, 0:25 View user's profile Send private message 7656423
Tafik93

Reply with quote

Krótko zwięźle i na temat Very Happy mimo że nie lubie polskich podkładów... Ten amv akurat przypadł mi do gustu xP
13.06.2010, 1:46 View user's profile Send private message 673199
Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » Komentarze All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© by AMV.com.pl. All rights reserved.
Code & Design: AceMan, logo by: WiluS