| Author |
Message |
Krecik89

| Location: Góra Kalwaria/Wawa/Łuków |
|
|
|
Ktoś może zakupił gierkę na PC (thx Arczi, niedopatrzenie :'D) Szukam kogoś kto ma BF2 by porównać czy jakieś błędy są wyłącznie u mnie czy też to ogólny problem. Obecnie EA coś z serwerami robi i nie da się grać :/
Last edited by Krecik89 on 7.03.2010, 22:20; edited 2 times in total |
|
| 7.03.2010, 11:56 |
|
 |
Michael

| Location: Kraina mlekiem i miodem płynąca :O |
|
|
|
jak ktoś ma to samo to może na forum czy do supportu już wrzucili.Anyway gry nie posiadam :P
_________________ tl;dr |
|
| 7.03.2010, 13:13 |
|
 |
Arczi
Moderator

|
|
|
Krecik, poprawne pytanie powinno brzmieć, czy ma ktoś BC2 NA X (wpisać PC, PS3, Xboxa).
Podejrzewam jednak że pytasz o PC. Ja pewnie za kilka miesięcy kupię, ale na Xboxa. Obecnie jednak mam inne priorrytety w kupnie gier (Final Fantasy XIII, Splinter Cell, Bioshock 2, i kilka innych ważniejszych od BC2 dla mnie tytułów).
| 7.03.2010, 14:35 |
|
 |
wyspa

|
|
|
Gram na PC nick Wyspa. Choć nie wiem ile pogram w wszystkie Battlefield'y gram od wersji '42 ale ostatnio bardziej mi się podoba Project reality Mod do BF2 i ArmA 1 i 2 . Ale do friendsów dodać mnie zawsze możesz i jak się złapiemy na serwerku to popykać razem w składzie można.
| 7.03.2010, 19:41 |
|
 |
Krecik89

| Location: Góra Kalwaria/Wawa/Łuków |
|
|
|
 |
 |
Ale do friendsów dodać mnie zawsze możesz |
Jak tylko się da EA na twitterze tylko przepraszają i starają się rozwiązać problem, ale kiedy to nastąpi o już nie piszą.
|
|
| 7.03.2010, 22:19 |
|
 |
Slova

|
|
|
Slova w grze.
Po prostu serwery EA są przeciążone, wieczorami w godzinach szczytu pada wszystko od trzech dni z rzędu. DICE przestało wydawać nowe serwery, bo jest ich w tej chwili za dużo i nie mogą sobie poradzić z nadmiarem graczy.
A poza tym pani sprzątaczka w godzinach 20-24 sprząta w serwerowni i w celu podłączenia odkurzacza wyjmuje wtyczkę od ichniego superkomputrona.
_________________ Nieugięty Twórca Teledysków Dawn of War |
|
| 7.03.2010, 22:40 |
|
 |
Der

| Location: Kraków jakby nie było |
|
|
|
tez mam
nick: Derudo
pzdr i czekam na wspolna gre ;P
Wyspa? jestes jak czysta Wyspa czy jako Wyspa-san? Wyspa Wyspa?? Jezyk polski jezyk trudny
_________________ I looked into your eyes, and saw a world that does not exist.
I looked into your eyes, and saw a world i wish i was in. |
|
| 15.03.2010, 10:31 |
|
 |
wyspa

|
|
|
 |
 |
tez mam
Wyspa? jestes jak czysta Wyspa czy jako Wyspa-san? Wyspa Wyspa?? Jezyk polski jezyk trudny |
Ha Wyspa i Wyspa-san to oba moje konta ale gram na Wyspa. Wyspa-san to sobie założyłem w becie do testów xD.
| 16.03.2010, 11:55 |
|
 |
Raiven
|
|
|
Mój nick w grze Rejwen .
_________________ ... |
|
| 28.03.2010, 19:03 |
|