Welcone on AMV.com.pl - the biggest polish AMV center!
Register or log in to get access to all features.
♦ Forum Menu
Search FAQ Memberlist Register Log in

♦ Site Menu
News Creators Videos
Battlefield 2 Bad Company (PC) - kto gra??

Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » Offtop View previous topic
View next topic
Battlefield 2 Bad Company (PC) - kto gra??
Author Message
Krecik89

Reply with quote

Ktoś może zakupił gierkę na PC (thx Arczi, niedopatrzenie :'D) Question Szukam kogoś kto ma BF2 by porównać czy jakieś błędy są wyłącznie u mnie czy też to ogólny problem. Obecnie EA coś z serwerami robi i nie da się grać :/

Last edited by Krecik89 on 7.03.2010, 22:20; edited 2 times in total
7.03.2010, 11:56 View user's profile Send private message 6229436
Michael

Reply with quote

jak ktoś ma to samo to może na forum czy do supportu już wrzucili.Anyway gry nie posiadam :P

7.03.2010, 13:13 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
Arczi
Moderator

Reply with quote

Krecik, poprawne pytanie powinno brzmieć, czy ma ktoś BC2 NA X (wpisać PC, PS3, Xboxa).

Podejrzewam jednak że pytasz o PC. Ja pewnie za kilka miesięcy kupię, ale na Xboxa. Obecnie jednak mam inne priorrytety w kupnie gier (Final Fantasy XIII, Splinter Cell, Bioshock 2, i kilka innych ważniejszych od BC2 dla mnie tytułów).

7.03.2010, 14:35 View user's profile Send private message Send e-mail arczi-san@tlen.pl 2625275
wyspa

Reply with quote

Gram na PC nick Wyspa. Choć nie wiem ile pogram w wszystkie Battlefield'y gram od wersji '42 ale ostatnio bardziej mi się podoba Project reality Mod do BF2 i ArmA 1 i 2 Smile. Ale do friendsów dodać mnie zawsze możesz i jak się złapiemy na serwerku to popykać razem w składzie można.

[GCA]al-khidr : So I'm reading over a forum and I see that a moderator has locked a thread after only one post. His reason was 'Too OT for OT.' What the fuck does that mean?
7.03.2010, 19:41 View user's profile Send private message Visit poster's website 1422905
Krecik89

Reply with quote

wyspa wrote:
Ale do friendsów dodać mnie zawsze możesz

Jak tylko się da Smile EA na twitterze tylko przepraszają i starają się rozwiązać problem, ale kiedy to nastąpi o już nie piszą.
7.03.2010, 22:19 View user's profile Send private message 6229436
Slova

Reply with quote

Slova w grze.

Po prostu serwery EA są przeciążone, wieczorami w godzinach szczytu pada wszystko od trzech dni z rzędu. DICE przestało wydawać nowe serwery, bo jest ich w tej chwili za dużo i nie mogą sobie poradzić z nadmiarem graczy.

A poza tym pani sprzątaczka w godzinach 20-24 sprząta w serwerowni i w celu podłączenia odkurzacza wyjmuje wtyczkę od ichniego superkomputrona.

7.03.2010, 22:40 View user's profile Send private message Visit poster's website
Der

Reply with quote

tez mam Smile

nick: Derudo Smile

pzdr i czekam na wspolna gre ;P

Wyspa? jestes jak czysta Wyspa czy jako Wyspa-san? Smile Wyspa Wyspa?? Jezyk polski jezyk trudny

15.03.2010, 10:31 View user's profile Send private message Send e-mail 11309137
wyspa

Reply with quote

Der wrote:
tez mam Smile
Wyspa? jestes jak czysta Wyspa czy jako Wyspa-san? Smile Wyspa Wyspa?? Jezyk polski jezyk trudny

Ha Wyspa i Wyspa-san to oba moje konta ale gram na Wyspa. Wyspa-san to sobie założyłem w becie do testów xD.

[GCA]al-khidr : So I'm reading over a forum and I see that a moderator has locked a thread after only one post. His reason was 'Too OT for OT.' What the fuck does that mean?
16.03.2010, 11:55 View user's profile Send private message Visit poster's website 1422905
Raiven

Reply with quote

Mój nick w grze Rejwen Razz.

28.03.2010, 19:03 View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » Offtop All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum