|
| Roździałka? |
| 720p(1280x720) |
|
50% |
[ 4 ] |
| 720p i 8xx x 48x |
|
37% |
[ 3 ] |
| 720x480 i 640x480 |
|
12% |
[ 1 ] |
|
| Total Votes : 8 |
|
| Author |
Message |
Michael

| Location: Kraina mlekiem i miodem płynąca :O |
|
|
|
 |
 |
W pewnym sensie pewnie można by to tak nazwać. Po prostu trochę Cię znam, znam Twoje prace i pamiętam P.Y.Memories MEP, który był Twoim pomysłem i który miałeś koordynować. Z tego co wiem, nie podołałeś i 90% roboty odwalił Arczi. Lubię Cię, ale nie jesteś osobą, z którą chciałbym pracować przy klipie, tyle :) |
Nie mogę zaprzeczyć,z 2 strony Arczi sam chciał edytować (potem tylko zrobiłem kilka przejść które mi przyszły do głowy bo wszystkie mi nie pasowały co wyszło imo projektowi na dobre :P tyle że użerał się z twórcami + przejścia , w sumie przy takich projektach mogły by się przydać jakieś gotowe sety z których można by się czymś zainspirować i z oczywistych powodów auto wyrzucenie gdy się ktoś zaczyna brać na ostania chwile :P,a przeglądając mepowe porady, najlepiej zawsze móc pozbyć się jakiegoś kawałka,wygodniej w razie braku chętnych :P) Wiec nie jest to nic niewykonalnego ,tyle że trzeba być cierpliwym :P
 |
 |
Co ma do tego AMVcp? Zdania powyżej to wyłącznie moja osobista opinia. |
ogólnie temat pokazuje ząbki ,czy to tylko ja?D:
 |
 |
Tak, bo będzie to jeden jasno przedtawiony pomysł ze ściśle określonym planem i zasadami.
Nadal piszesz nieskładnie :P |
Ok,będę pamiętał na przyszłość :P
_________________ tl;dr |
|
| 27.02.2010, 16:51 |
|
 |
Slova

|
|
|
Spacje po przecinkach i już jest lepiej.
_________________ Nieugięty Twórca Teledysków Dawn of War |
|
| 27.02.2010, 18:26 |
|
 |
Michael

|
|
|
To spacje nie są tylko dla hardkorów?
|
| 27.02.2010, 22:43 |
|
 |
Slova

|
|
|
Nie, stworzono je głównie dla casuali.
_________________ Nieugięty Twórca Teledysków Dawn of War |
|
| 27.02.2010, 23:25 |
|
 |
chronek

|
|
|
Tego mepa można by urataować ^^, haha każdy zrobi amv do tej samej muzyki , a na końcu wybierzemy po 2 sek z danych filmików wybierając najlepiej z zachowaniem miejsca w amv, ciekawe jak by wyszło
Pewnie taki sam efekt , ale inne zasady
|
|
| 27.02.2010, 23:32 |
|
 |
Michael

|
|
|
tak albo jedna z idei: zróbmy z tych komentarzy mepa:win.
i będzie nie 2 sekundy tylko x klatek xd
|
| 28.02.2010, 0:26 |
|
 |
chronek

|
|
|
wg mnie podział powinien być wg scen czy ujęć , a nie sztywno co ile klatek 
|
|
| 28.02.2010, 15:25 |
|
 |
Michael

|
|
|
mały note dla Alta:nie przekręcaj tak często mojego nicka :P
jak się komuś nudzi chyba można wrzucić ten temat do kosza będzie się z czego potem śmiać. D: (w zasadzie juz jest,ale to szczegół P:)
|
| 1.03.2010, 13:45 |
|
 |
Arczi
Moderator

|
|
|
Nie no, moim zdaniem temat spełnił swoje zadanie: dzięki niemu w końcu pojawił się odrębny dział MEP'y 
| 1.03.2010, 21:54 |
|
 |
chronek

|
|
|
wg mnie Multi Editor Project to dobra myśl , ale gdy zamierza się coś odpowiedniego stworzyć , a nie po to zrobić by zaangażować wiele osób i kleić po 2 sek i zobaczyć co wyjdzie, choc można też zrobić z takimi zasadami , dla samej zabawy
|
|
| 1.03.2010, 22:01 |
|
 |
Michael

|
|
|
 |
 |
Nie no, moim zdaniem temat spełnił swoje zadanie: dzięki niemu w końcu pojawił się odrębny dział MEP'y :) |
no niby ta tho to nie było celem chyba... Dx
 |
 |
dla samej zabawy |
true.
Ale to poważny biznes.Myślę że jakby org tego nie zobaczył to raczej by wiele osób na tym poważnie nie ucierpiało albo ,jeszcze lepiej zostało wrzucone do tematu zamiast dodaj klip i tak raczej nikt tu nie lata z google translate :P
Btw ciekawi mnie kto ...zagłosował w ankiecie D:
|
| 1.03.2010, 23:04 |
|
 |
chronek

|
|
|
przykładowo ja głosowałem także, co do zabawy hmm nie wiem ile osób będzie chciało poświęcić czas w taki sposób zamiast na swoje amv'ki Fajnie by było móc się spotkać grupowo przy jednym kompie i razem coś tworzyć , wtedy każdy po kawałeczku by miało sens 
|
|
| 1.03.2010, 23:38 |
|
 |
Arczi
Moderator

|
|
|
 |
 |
Fajnie by było móc się spotkać grupowo przy jednym kompie i razem coś tworzyć , wtedy każdy po kawałeczku by miało sens  |
Kilka razy już nam się to udało, Reanimation 4 (stare piękne czasy), kilka Piernikonów w końcu też (słynne Spust Studio:)), na ostatnim Pierniku iron chief robiony przez Ejsa.
| 2.03.2010, 1:07 |
|
 |
Michael

|
|
|
no edycja za dnia jest ok w nocy sux ;), ja się już raczej z perspektywy czasu na to nie załapie :P
ale ic czy cokolwiek innego jest ok (tho ic wypadło ogólnie lepiej technicznie: P,ale czas xd)
|
| 2.03.2010, 2:02 |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
| | |
|
© by AMV.com.pl. All rights reserved. Code & Design: AceMan, logo by: WiluS