Welcone on AMV.com.pl - the biggest polish AMV center!
Register or log in to get access to all features.
♦ Forum Menu
Search FAQ Memberlist Register Log in

♦ Site Menu
News Creators Videos
Mep-Epicki Temat1!
Goto page Previous  1, 2, 3

Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » MEP-y View previous topic
View next topic
Mep-Epicki Temat1!

Roździałka?
720p(1280x720)
50%
 50%  [ 4 ]
720p i 8xx x 48x
37%
 37%  [ 3 ]
720x480 i 640x480
12%
 12%  [ 1 ]
Total Votes : 8

Author Message
Michael

Reply with quote

Quote:
W pewnym sensie pewnie można by to tak nazwać. Po prostu trochę Cię znam, znam Twoje prace i pamiętam P.Y.Memories MEP, który był Twoim pomysłem i który miałeś koordynować. Z tego co wiem, nie podołałeś i 90% roboty odwalił Arczi. Lubię Cię, ale nie jesteś osobą, z którą chciałbym pracować przy klipie, tyle :)

Nie mogę zaprzeczyć,z 2 strony Arczi sam chciał edytować (potem tylko zrobiłem kilka przejść które mi przyszły do głowy bo wszystkie mi nie pasowały co wyszło imo projektowi na dobre :P tyle że użerał się z twórcami + przejścia , w sumie przy takich projektach mogły by się przydać jakieś gotowe sety z których można by się czymś zainspirować i z oczywistych powodów auto wyrzucenie gdy się ktoś zaczyna brać na ostania chwile :P,a przeglądając mepowe porady, najlepiej zawsze móc pozbyć się jakiegoś kawałka,wygodniej w razie braku chętnych :P) Wiec nie jest to nic niewykonalnego ,tyle że trzeba być cierpliwym :P

Quote:

Co ma do tego AMVcp? Zdania powyżej to wyłącznie moja osobista opinia.

ogólnie temat pokazuje ząbki ,czy to tylko ja?D:

Quote:

Tak, bo będzie to jeden jasno przedtawiony pomysł ze ściśle określonym planem i zasadami.

Nadal piszesz nieskładnie :P

Ok,będę pamiętał na przyszłość :P

27.02.2010, 16:51 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
Slova

Reply with quote

Spacje po przecinkach i już jest lepiej.

27.02.2010, 18:26 View user's profile Send private message Visit poster's website
Michael

Reply with quote

To spacje nie są tylko dla hardkorów?

27.02.2010, 22:43 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
Slova

Reply with quote

Nie, stworzono je głównie dla casuali.

27.02.2010, 23:25 View user's profile Send private message Visit poster's website
chronek

Reply with quote

Tego mepa można by urataować ^^, haha każdy zrobi amv do tej samej muzyki , a na końcu wybierzemy po 2 sek z danych filmików wybierając najlepiej z zachowaniem miejsca w amv, ciekawe jak by wyszło Rolling Eyes
Pewnie taki sam efekt , ale inne zasady
27.02.2010, 23:32 View user's profile Send private message Visit poster's website
Michael

Reply with quote

tak albo jedna z idei: zróbmy z tych komentarzy mepa:win.

Laughing

i będzie nie 2 sekundy tylko x klatek xd

28.02.2010, 0:26 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
chronek

Reply with quote

wg mnie podział powinien być wg scen czy ujęć , a nie sztywno co ile klatek Razz
28.02.2010, 15:25 View user's profile Send private message Visit poster's website
Michael

Reply with quote

mały note dla Alta:nie przekręcaj tak często mojego nicka :P

jak się komuś nudzi chyba można wrzucić ten temat do kosza będzie się z czego potem śmiać. D: (w zasadzie juz jest,ale to szczegół P:)

1.03.2010, 13:45 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
Arczi
Moderator

Reply with quote

Nie no, moim zdaniem temat spełnił swoje zadanie: dzięki niemu w końcu pojawił się odrębny dział MEP'y Smile

1.03.2010, 21:54 View user's profile Send private message Send e-mail arczi-san@tlen.pl 2625275
chronek

Reply with quote

wg mnie Multi Editor Project to dobra myśl , ale gdy zamierza się coś odpowiedniego stworzyć , a nie po to zrobić by zaangażować wiele osób i kleić po 2 sek i zobaczyć co wyjdzie, choc można też zrobić z takimi zasadami , dla samej zabawy
1.03.2010, 22:01 View user's profile Send private message Visit poster's website
Michael

Reply with quote

Arczi wrote:
Nie no, moim zdaniem temat spełnił swoje zadanie: dzięki niemu w końcu pojawił się odrębny dział MEP'y :)

no niby ta tho to nie było celem chyba... Dx

chronek wrote:
dla samej zabawy

true.
Ale to poważny biznes.Myślę że jakby org tego nie zobaczył to raczej by wiele osób na tym poważnie nie ucierpiało albo ,jeszcze lepiej zostało wrzucone do tematu zamiast dodaj klip i tak raczej nikt tu nie lata z google translate :P

Btw ciekawi mnie kto ...zagłosował w ankiecie D:

1.03.2010, 23:04 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
chronek

Reply with quote

przykładowo ja głosowałem także, co do zabawy hmm nie wiem ile osób będzie chciało poświęcić czas w taki sposób zamiast na swoje amv'ki Smile Fajnie by było móc się spotkać grupowo przy jednym kompie i razem coś tworzyć , wtedy każdy po kawałeczku by miało sens Wink
1.03.2010, 23:38 View user's profile Send private message Visit poster's website
Arczi
Moderator

Reply with quote

chronek wrote:
Fajnie by było móc się spotkać grupowo przy jednym kompie i razem coś tworzyć , wtedy każdy po kawałeczku by miało sens Wink

Kilka razy już nam się to udało, Reanimation 4 (stare piękne czasy), kilka Piernikonów w końcu też (słynne Spust Studio:)), na ostatnim Pierniku iron chief robiony przez Ejsa.

2.03.2010, 1:07 View user's profile Send private message Send e-mail arczi-san@tlen.pl 2625275
Michael

Reply with quote

no edycja za dnia jest ok w nocy sux ;), ja się już raczej z perspektywy czasu na to nie załapie :P

ale ic czy cokolwiek innego jest ok (tho ic wypadło ogólnie lepiej technicznie: P,ale czas xd)

2.03.2010, 2:02 View user's profile Send private message Send e-mail 6156234
Reply to topic    AMV.com.pl Forum Index » MEP-y All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© by AMV.com.pl. All rights reserved.
Code & Design: AceMan, logo by: WiluS