|
| Author |
Message |
Michael

| Location: Kraina mlekiem i miodem płynąca :O |
|
|
|
Ja się już przyzwyczaiłem do previewu , szczególnie się to przydaje jak chcesz przejrzeć xx klipów i nie wiesz czy są coś warte P:
W takiej formie jest to ok szybciej trochę, i po 1 minucie czy nawet czasem szybciej wiesz czy coś chcesz oglądać :P
Swoją drogą niby mam 700gb A cały czas dyski zapchane >_>
_________________ tl;dr |
|
| 27.02.2010, 18:08 |
|
 |
chronek

|
|
|
Ja się przejmuję przestrzenią dyskową w 2010 roku , na lapku 160GB zapchane , 2 dyski zewnętrzne na usb całkiem prawie zajęte 2,5' 320GB i 3,5' 750GB , i brakuje miejsca gdy chcę rozkompresować serię do huffyuv ... Ale tak prawdę mowiąc nie lubię czekać aż się ściągnie po to by wyłączyć po 5 sek, jeżeli coś się spodoba to znajdzie się na dysku .. W sumie pewnie chodzi o samo czekanie , człowiek chce od razu , a tu czeka na rapidshare 40 sek by był link , ściaga się przez 15 min ... w tym czasie 4 klipy by się obejrzało 
|
|
| 27.02.2010, 22:11 |
|
 |
AceMan
Site Admin

| Location: Dąbrowa Górnicza |
|
|
|
Ech, typowy konsumpcjonizm dzisiejszych czasów - więcej i więcej, szybciej i szybciej. AMV'kowy fastfoodyzm, coś, o czym pisałem już dawno. To jak zwiedzanie muzeum sztuki na wrotkach. A tu trzeba zatrzymać się, przystanąć, popatrzeć, pomyśleć...
| 28.02.2010, 20:16 |
 |
 |
chronek

|
|
|
zatrzymam się , pomyślę , popatrze na te puste ściany ... bo dopiero obrazy doniosą za 15 min
|
|
| 28.02.2010, 20:24 |
|
 |
AceMan
Site Admin

| Location: Dąbrowa Górnicza |
|
|
|
Musisz mieć niesamowicie nudne życie jeśli nie potrafisz znaleźć sobie interesującego zajęcia na te 15 minut... :(
| 28.02.2010, 20:37 |
 |
 |
Slova

|
|
|
Mam do wyboru - czekać 15 minut i nie móc odpalić żadnej gry z powodu lagów (online only), albo obejrzeć, pokontemplować, wyłączyć i grać. 15 minut to za mało, by poczytać książkę czy coś napisać, za dużo, by czekać.
_________________ Nieugięty Twórca Teledysków Dawn of War |
|
| 28.02.2010, 20:42 |
|
 |
Michael

| Location: Kraina mlekiem i miodem płynąca :O |
|
|
|
nie wiem u mnie to wygląda tak dlatego że dużo twórców np nicku nie kojarzę z nikąd więc można się spodziewać sterty badziewia ,ale jak klip taki nie jest ląduje zazwyczaj na płycie jak większość (już się ponad 100gb nazbierało heh). Niby ściągam 2 razy no ale cóż. D:
_________________ tl;dr |
|
| 28.02.2010, 20:47 |
|
 |
chronek

|
|
|
Ja nigdy się nie nudzę , i czasami ściągam tak , ale 15 min czasami powoduje że zajmuję się czymś innym i zapominam że coś ściągałem ^^
|
|
| 28.02.2010, 21:04 |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
| | |
|
© by AMV.com.pl. All rights reserved. Code & Design: AceMan, logo by: WiluS